Едва два епизода са изминали от Домът на дракона (House of

...
Едва два епизода са изминали от Домът на дракона (House of
Коментари Харесай

Скок във времето и още обрати дебнат в трети епизод на Домът на дракона

Едва два епизода са минали от  " Домът на дракона " (House of the Dragon), а еуфорията е толкоз огромна. И се случва толкоз доста неща. От върховете, които епизодите сложиха по гледаемост, до ранното възобновяване за втори сезон.
 Мигел Сапочник,
Неочакваните разтърсвания в " Домът на дракона "

Мигел Сапочник е навън

Е, не чакахме един от главните виновници за основаването на сериала - Мигел Сапочник, да напусне, само че напрежението към Вестерос и всичката отговорност не понасят на всеки. Трудно се устоя чакането сред епизодите, само че по тази причина пък са и тийзърите.

От публикуван подобен за трети епизод, който ще бъде пуснат идния понеделник, 5 септември, в формалния канал на Game of Thrones в YouTube разбираме, че се задава още повече екшън и обрати. Ще се опитаме да не разкриваме кой знае какъв брой от сюжета на излъчените досега епизоди, само че въпреки всичко, всеки, който не ги е гледал, би трябвало да бъде деликатен оттук нататък .

В тези два епизода ни беше най-общо начертана сюжетната линия, която ще проследим до края на сезона. А точно - допустимо ли е жена да седне на Железния престол. Понеже това е предистория, знаем отговора, само че това не значи, че сме спрели да симпатизираме на Ренира (Мили Алкок), която бе оповестена за легален правоприемник на трона.

Чичо ѝ Демън (Мат Смит) обаче няма да преглътне толкоз елементарно, че е подценен, което ще породи още заплетени обстановки. От тийзъра на трети епизод ни се загатва, че крал Визерис Таргариен (Пади Консидайн) въпреки всичко е избрал да се ожени за Алисент Хайтауър (Оливия Кук).

И се загатва, че ще забележим прочут скок във времето, тъй като се приказва за раждането на принц Егон, който ще се яви единственият правоприемник от мъжки пол на крал Визерис. Това ще разклати връзките сред татко и щерка, а самата Ренира ще се озове в заплаха.

Демън пък ще е на бойното поле, където се оправя най-добре, а драконите могат да се окажат главния коз в ръкава на Таргариен в разразилата се война, пише Decider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР